Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Fun is in danger 1

Fun is in danger 1 is uitbeelding water Het plezier is het water met de krokodil als gevaar. 
Materiaal is inkt met Aquarelverf Windsor & Newton, op 300 grams aquarelpapier 100% katoen, grain satine Hot Pressed. Werk is te koop met een passe-partout maar zonder lijst.

€295,00

Fun is in danger 2

Fun is in danger 2 is uitbeelding ijs. Het plezier is het ijs met de krokodil als gevaar. 
Materiaal is inkt met Aquarelverf Windsor & Newton, op 300 grams aquarelpapier 100% katoen, grain satine Hot Pressed. Werk is te koop met een passe-partout maar zonder lijst.

€295,00

Fun is in danger 3

Het plezier is de wolken/mist (het mysterieuze) met de krokodil als gevaar. Materiaal is inkt met aquarelverf Winsor & Newton op 300 grams aquarelpapier 100% katoen, grain satin Hot Pressed. Werk is te koop met passe-partout maar zonder lijst.

€295,00

Fruit Fluf

Pluisjes-paardenbloem, of kort pluizenbloem, is de laatste fase van een paardenbloem. Dit is ook de kortste fase van de paardenbloem. De pluisjes zijn heel licht. Als je een keer blaast zijn ze weg. De paardenbloem is lid van de equi-florae familie. Materiaal is inkt en een beetje kleur op papier. Tekening is te koop met passe-partout maar zonder lijst.

€450,00

Reis van een druppel

Een fragment uit Caesarion van Tommy Wieringa en het lied 'Space Oddity' van David Bowie vormden het thematische kader. Bij mijn interpretatie heb ik mij laten leiden door de desintegratieve elementen in het verhaal.
Materiaal inkt en gouache op papier.

€595,00