Elementen uit de natuur opnieuw verbinden.

uit 2008 tot 2008 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Vergankelijkheid 2

2008

Structuur van een afbraakpand toegepast als negatieve ruimte en als beschaduwing van een vrouwelijk model. Zoeken naar evenwicht in een nieuwe compositie en vormgeving.

Vergankelijkheid 1

2008

Structuur van een afbraakpand toegepast als negatieve ruimte en als beschaduwing van een vrouwelijk model. Zoeken naar evenwicht in een nieuwe compositie en vormgeving.

Desolaat 2

2008

Voor de vormgeving van dit beeld heb ik gebruik gemaakt van zelfgemaakte foto's in een afbraakfabriek waarin ik karkassen van vogels aantrof. De ribben vormen het verbindend element tussen figuur en achtergrond.

Desolaat 1

2008

Voor de vormgeving van dit beeld heb ik gebruik gemaakt van zelfgemaakte foto's in een afbraakfabriek waarin ik karkassen van vogels aantrof. De verspreide botjes vormen het verbindend element met het vrouwelijk model op de voorgrond.

Broosheid 3

2008

Structuur van een uitvergroot gekneusd blad toegepast als negatieve ruimte en als beschaduwing van een mannelijke schouder. Zoeken naar evenwicht in een nieuwe compositie en vormgeving. Samen in een passepartout met Broosheid 1 & 2

Broosheid 2

2008

Structuur van een uitvergroot gekneusd blad toegepast als negatieve ruimte en als beschaduwing van een mannelijke schouder. Zoeken naar evenwicht in een nieuwe compositie en vormgeving. Samen in een passepartout met Broosheid 1 & 3

Broosheid 1

2008

Structuur van een uitvergroot gekneusd blad toegepast als negatieve ruimte en als beschaduwing van een mannelijke schouder. Zoeken naar evenwicht in een nieuwe compositie en vormgeving. Samen in een passepartout met Broosheid 2 & 3

E-motion

2008

Het werk is ingegeven door het lied 'Als de rook om je hoofd is verdwenen' van Boudewijn de Groot.
Bij de vormgeving ontstond dit beeld achter het beeld. Het uitwerken in een cirkel is een toevallige keuze geweest. Voor mij heeft het de betekenis van levenskracht en verwijst naar het opgenomen zijn in een groter geheel.